VILL DU BLI KUND?

Vår långa erfarenhet inom inkassoverksamhet gör att vi på Delta inkasso har kunskapen till att skräddarsy lösningar för just er.

Delta inkasso är Er partner i hela inkassoprocessen och vårt främsta mål är att hjälpa er få in Era fordringar snabbt, enkelt och med kundens fortsatta förtroende för Er som leverantör i fokus. Våra professionella rådgivare har lång erfarenhet av att skapa anpassade lösningar på ett individuellt plan som gör alla parter nöjda och framförallt gör att Ni får betalt för Era fordringar.

Privata konsumenter

Vår långa erfarenhet av inkassoverksamhet mot konsumenter gör att vi på Delta inkasso har kunskapen att skapa anpassade lösningar så att Ni får betalt för era fordringar snabbt och enkelt.

För att kunna driva ärendet mot din kund utan att riskera er framtida affärsrelation och samtidigt snabbt få betalt för din förfallna fordring, får du när du anlitar Delta inkasso en personlig rådgivare med din bransch som specalistområde.

Företagsinkasso

Vår långa erfarenhet av inkassoverksamhet mot företag gör att vi på Delta inkasso har kunskapen att skapa anpassade lösningar så att Ni får betalt för era fordringar snabbt och enkelt.

Att inte få betalt för sina fordringar innan förfallodagen tillhör en bitter verklighet och därför har vi på Delta inkasso en helt separat avdelning som enkom arbetar med inkassoprocesser mot företag.

Delta inkasso är en helhetspartner med stor kunskap inom både inkassoprocessen och juridiska frågor. Vi kan hjälpa dig med allt från första betalningspåminnelsen till efterbevakningen.

För att kunna driva ärendet mot din kund utan att riskera er framtida affärsrelation och samtidigt snabbt få betalt för din förfallna fordring, får du när du anlitar Delta inkasso en personlig rådgivare med din bransch som specalistområde.

Varje ärende är unikt och Delta inkasso besitter en bred kunskap inom juridiska frågor och kan ta hand om ditt ärende hela vägen skulle din kund t.ex. bestrida din fordran. Våra professionella rådgivares långa erfarenhet av både enkla och mer komplicerade inkassoprocesser gör att vi på Delta inkasso anpassar dialogen och åtgärderna utifrån varje enskilt behov.

Kontakta oss redan nu så berättar vi mer om hur Delta kan hjälpa dig med inkasso mot företag.

Kontakta oss

Använd vårt kontaktformulär så kontaktar vi dig omgående eller använd e-postadressen eller telefonnumret nedan.

sales@deltainkasso.com


Avvikande öppettider
23/12 - 25/12 – Stängt
28/12 - 1/1 – Kundtjänst tillgänglig per mejl.
Vanliga öppettider från 4/1 2021.